2015. szeptember 10., csütörtök

Egy kis gasztro...Bonne Chance

A héten nosztalgiáztunk, és felkerestük szűkebb pátriárkánk egyik kiváló éttermét Bázakerettyén. A Bonne Chance Restaurant and Hotel a település határában, gyönyörű környezetben, kiváló konyhával várt minket ismét. Végtelen nyugalom, csend, harapnivalóan friss levegő...mi kell még egy romantikus vacsorához?

 Franciás báj

 A konyha üdvözlete - sertésnyelv házi kenyéren, tökmagolajban marinált szárított paradicsommal

 Előétel - Kacsamájpástétom házi brióssal, körtechutney-val, zöldekkel


 Napi ajánlat - Marhapofa babokkal, burgonyapürével

 Vörösboros vadragu, burgonyaprószával

 Házi krémes


Összességében nagyon elégedettek voltunk mind az ételekkel, mind a kiszolgálással. Az ételekben visszaköszönnek a régió jellegzetes ízei, modern konyhatechnológiai eljárásokkal elkészítve. Az adagok megfelelőek éhes férfiembernek is, 2.500,- - 4.000,- Ft közötti áron válogathatunk a főételek közül.  Aki a fenti ételeket szeretné megkóstolni, annak nem árt, ha siet, mivel az étterem étlapváltás előtt áll.

Az étterem 2014. és 2015. évben is értékelt a Gault & Millau Katalógusban.




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése